Trappenhuis in Venetiaanse look

De duurzame afwerking voor vloeren, wanden en plafonds in alle natte ruimtes.

In het tv programma  Xperience Plus van 25 mei 2013 (RTL 4) gaven wij al een demonstratie van dit revolutionaire Nategmo product!

Bestaande tegel- of natuursteenwanden en vloeren in badkamers, toiletten, sauna’s, toveren we om tot iets geheel nieuws! Duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Hoe het werkt:

De wanden en/of vloeren worden eerst schoongemaakt en ontvet om vervolgens geheel uitgevlakt te worden (flex mortel). Daarna wordt de gewenste ‘look’ aangebracht. Het product is in vele technieken uit te voeren, zoals de Venetiaanse Look (bekend van tv!), Betonlook, Stucco Look, Marmer Look, Hardsteen Look, Art Stone Look, Kalkverf Look, Modern look…of in wandschilderingen met alle denkbare teksten in ontelbare kleuren. Deze laatste techniek is hoogst populair in veel zuid Europese landen. Het geeft de ruimte een warm/mediterraan aanzien.

Om een waterdicht en krasbestendig geheel te krijgen wordt een zeer flexibele, transparante coating (toplaag) aangebracht; de wanden krijgen twee en de vloeren drie behandelingen. De gehele laag is uiteindelijk niet meer dan 3 mm dik. Het is in zowel mat, zijdeglans als hoogglans verkrijgbaar. De aansluitingen van wanden, vloeren, putten, easydrains, enz. zijn nu geheel waterdicht en kit behoort tot de verleden tijd. Ook schimmel, dofheid en kalkaanslag komen niet meer voor. Zelfs scheuren zijn onzichtbaar geworden, door de speciale techniek die wordt toegepast.

Venitiaanse look

Onze afwerkingen zijn prima te combineren met vloerverwarming en geschikt voor alle soorten vloeren in woningen, winkels en kantoren.
Het product is te gebruiken op hout, metaal, steen en kunststof. Zowel binnen als buiten. 
Het is zeer duurzaam en makkelijk schoon te houden.                 

Deze techniek is ook toepasbaar op (oude, reeds bestaande) tegel- of natuursteen vloeren, zonder de aanwezige vloer te verwijderen. De vloeren worden ontvet, geëgaliseerd en vervolgens wordt de gewenste design look aangebracht. Daarna tweemaal gecoat, wat resulteert in een zeer duurzame, bijna onderhoudsvrije vloer. Sloopwerkzaamheden zijn niet nodig en dat bespaart u veel kosten.

Geheel nieuw zijn de wastafels, wasbakken en baden die Nategmo op bestelling in alle gewenste modellen en maten kan uitvoeren. Alle eerdergenoemde stijlen zijn toepasbaar.
Denk aan toiletruimtes van woningen, bedrijven, horecagelegenheden en kantoren.  

Geen voegen en kit meer en nagenoeg onderhoudsvrij. Heerlijk!

 

Klik op de foto's voor een uitvergroting:

 
De kosten variëren van € 25,- tot € 120,-  per m² (inclusief werkzaamheden), afhankelijk van het soort design dat gewenst is.

Voor kleine ruimtes (kleiner dan 15 m2) maken we voor u een gepaste offerte.

 

Voor meer informatie: bel gerust of mail ons.